Kirjat

Maritta Törrönen

Onni on joka päivä

Lapsiperheen arki ja hyvinvointi

Onni on joka päivä

Kustantajan hinta

33,00 

Maritta Törrönen

Onni on joka päivä

Lapsiperheen arki ja hyvinvointi

Koti sitoo yhteen perheen arkea ja hyvinvointia, ja lasten arkinen todellisuus on tärkeää heidän tulevaisuutensa ja yhteiskunnallisen tasa-arvon kannalta. Onni on joka päivä -teoksessa tarkastellaan 2000-luvun suomalaisten lapsiperheiden todellisuutta sekä sen onnea ja ristiriitaisuuksia vanhempien näkökulmasta.

Kirjan tiedot

2012
ISBN 9789524952415
Nidottu
250 sivua
KL 37

Millaisena vanhemmat kokevat perheensä arkisen hyvinvoinnin? Miten he tulkitsevat ja ymmärtävät sitä? Miten rakentuu heidän luottamuksensa toisiin ihmisiin ja yhteiskuntaan?

Koti sitoo yhteen perheen arkea ja hyvinvointia, ja lasten arkinen todellisuus on tärkeää heidän tulevaisuutensa ja yhteiskunnallisen tasa-arvon kannalta. Onni on joka päivä -teoksessa tarkastellaan 2000-luvun suomalaisten lapsiperheiden todellisuutta sekä sen onnea ja ristiriitaisuuksia vanhempien näkökulmasta. Kirja kertoo ihmisten kiinnittymisestä toisiinsa, rakkaudesta ja vaikeudesta sovittaa yhteen työelämän, toimeentulon ja yhdessä elämisen vaateita.

Sosiaalityön alaan kuuluva teos edustaa ehkäisevän perhetyön ja arkielämän tutkimusta.  Se on tarpeellista luettavaa sosiaalityön ammattilaisille ja muille lapsiperheitä työssään kohtaaville, mutta myös jokaiselle lapsiperheen arkea elävälle tai sellaista lähipiirissään seuraavalle.

Kirja on toteutettu yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja Nuorten Kuntoutussäätiön kanssa.  Raha-automaattiyhdistys on tukenut teoksen kirjoittamista.

sydan-vihrea

Kirjoittajat / toimittajat

Tutustu kirjan tekijöihin ja heidän teoksiinsa.

Maritta Törrönen

Maritta Törrönen, VTT, sosiaalityön professori, Helsingin yliopiston sosiaalitieteiden laitos
sydan-vihrea

Saatat myös pitää...

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Vieritä ylös