Kirjat

Kaarina Mönkkönen & Satu Roos

Työyhteisötaidot digiajassa

Työyhteisötaidot digiajassa -kansikuva

Kustantajan hinta

37,00 

Kaarina Mönkkönen & Satu Roos

Työyhteisötaidot digiajassa

Työyhteisötaidot digiajassa viitoittaa tietä kohti toimivaa yhteistyötä ja auttaa tunnistamaan työn arjessa piilevät karikot. Työyhteisötaidot syntyvät vuorovaikutuksessa, yhteisissä ponnistuksissa ja tilanteissa, joissa työyhteisön toimintakykyä koetellaan.

Kirjan tiedot

2023
ISBN 9789523452152
Nidottu
304 sivua
KL 69.1, 36.13
Kansi: Satu Kontinen

Voiko verkkokokouksessa nauraa vedet silmissä? Kuinka pysyä samalla kartalla, kun työnkuvat ja työympäristöt muuttuvat?

Vuorovaikutus on vaikea laji, johon ei ole valmista reseptiä. Moniin työyhteisöjen ongelmiin, kuten kiusaamiseen ja uupumiseen, etsitään ratkaisuja yksilöistä, vaikka ne syntyvät ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa. Myös työn yhteistä kehittämistä ja hallintaa sekä uusien työvälineiden haltuunottoa tulee arvioida vuorovaikutuksen näkökulmasta. Mitä saamme yhdessä aikaiseksi?

Työyhteisötaidot digiajassa viitoittaa tietä kohti toimivaa yhteistyötä ja auttaa tunnistamaan työn arjessa piilevät karikot. Työyhteisötaidot syntyvät vuorovaikutuksessa, yhteisissä ponnistuksissa ja tilanteissa, joissa työyhteisön toimintakykyä koetellaan. Ne ilmenevät siinä, miten suhtaudumme toisiin, miten rakennamme tietoa yhdessä ja kuinka katsomme omaa tapaamme toimia osana yhteisöä.

Digiaikanakin työyhteisötaitojen ytimessä ovat kohtaamisen taidot. Myös etätöissä tarvitaan vuorovaikutusosaamista ja kykyä luoda innostavia oppimisen tiloja sekä asettua toisen tueksi.

Kirjoittajat / toimittajat

Kaarina Mönkkönen

Kaarina Mönkkönen, YTT, dosentti, on vanhempi yliopistonlehtori Itä-Suomen yliopistossa sekä työyhteisökouluttaja.  

Satu Roos

Satu Roos, YTM, FM, toimii työyhteisöasiantuntijana ja yrittäjänä. Aiemmin hän on työskennellyt teollisuudessa laatupäällikkönä ja henkilöstöjohtajana.

Saatat myös pitää...

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Scroll to Top