ohdwa5qw3s02garc2t3hy2fl9megl2

Tiedekulmapokkarien sarja sai jatkoa

Kuinka maailma pelastetaan?

Kuinka maailma pelastetaan? on kolmas osa Helsingin yliopiston Tiedekulman kanssa suunnitellussa sarjassa.

Eturivin asiantuntijoiden kirjoittama Kuinka maailma pelastetaan? kartoittaa ihmiskunnan ja planeettamme kohtaamia ympäristökriisejä ja ratkaisuja niihin. Kirjoittajat syventyät niin Itämeren suojeluun ja metsien ilmastovaikutuksiin kuin kestävän ruoantuotannon ja päästöttömän energiantuotannon tulevaisuuteen sekä kiertotalouden mahdollisuuksiin. Teoksessa pohditaan myös paremman ympäristöpolitiikan aineksia ja viestinnän merkitystä ilmastokriisin ratkaisemisessa.

Huhtikuussa ilmestynyt uutuus kuuluu Helsingin yliopiston Tiedekulman kanssa yhteistyössä ideoituun Tiedekulmapokkari-sarjaan, joka tarjoilee tuoretta tutkittua tietoa ajankohtaisista teemoista helposti lähestyttävällä tavalla. Tiedekulman tapahtumakonsepteihin perustuvassa sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet terveyttä ja hyvinvointia käsittelevä Terve elämä! sekä vallan ja politiikan kysymyksiin pureutuva Kuka maailmaa hallitsee? Digitalisaatioon ja tekoälyyn paneutuva neljäs osa Älykäs huominen ilmestyy syyskuussa.

Tiedekulmapokkarit ovat itsenäisiä ja siten luettavissa missä tahansa järjestyksessä. Kaikki ilmestyneet osat ovat saatavilla myös ääni- ja e-kirjoina.

Tiedekulmapokkari 1: Terve elämä!
Tiedekulmapokkari 2: Kuka maailmaa hallitsee?
Tiedekulmapokkari 3: Kuinka maailma pelastetaan?
Tiedekulmapokkari 4: Älykäs huominen (tulossa syyskuussa 2021)

Tilaa verkkokaupasta >>

sydan150

Lue myös nämä

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Vieritä ylös