Kirjat

Risto Heiskala

ABC-kirja

Huomioita yhteiskunnasta ja elämästä

ABC-kirja

Kustantajan hinta

29,00 

Risto Heiskala

ABC-kirja

Huomioita yhteiskunnasta ja elämästä

Miten onni voidaan saavuttaa? Mitä laki ja raha ovat? Mistä vieraskammo kumpuaa? Risto Heiskalan persoonallisella otteella laatima ABC-kirja koostuu aakkosten mukaan jäsentyneistä pienimuotoisista esseistä.

Kirjan tiedot

2021
ISBN 9789523451292
Nidottu
160 sivua
KL 30.1

Miten onni voidaan saavuttaa? Mitä laki ja raha ovat? Mistä vieraskammo kumpuaa? Entä miksi maailmahistorian rikkaimmassa yhteiskunnassa ei voida nykyistä paremmin, ja miksi teemme elämästämme vaikeampaa kuin se on?

Risto Heiskalan persoonallisella otteella laatima ABC-kirja koostuu aakkosten mukaan jäsentyneistä pienimuotoisista esseistä, joiden aiheet liikkuvat amnesiasta ökyrikkaisiin ja byrokratiasta Äiti Maahan. Aiheina ovat myös muun muassa maahanmuutto ja verotus. Näitä kinaan kutsuvia teemoja tärkeämpi on kuitenkin ajatus olemassaolon rauhoittamisesta ja kilpailuyhteiskunnan purkamisesta.

Sivistävää viihdettä tarjoava ABC-kirja on myös keskustelupuheenvuoro siitä, mikä elämässä on tärkeää. Lisäpohdittavaa teoksessa tarjoavat numerot nollasta äärettömään.

Kirjoittajat / toimittajat

Risto Heiskala

Risto Heiskala on Tampereen yliopiston sosiologian professori ja tutkijakollegiumin monivuotinen johtaja. Maalaus: Olga Malytcheva

Saatat myös pitää...

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Gaudeamus
Scroll to Top