Kirjat

Marjatta Kalliala

Paras leikkini

Muumiohipasta vakoojaoraviin

Paras leikkini

Kustantajan hinta

34,00 

Marjatta Kalliala

Paras leikkini

Muumiohipasta vakoojaoraviin

Paras leikkini pohjautuu satoihin erilaisia leikkejä kuvaaviin kertomuksiin, joita ovat kirjoittaneet leikkijät itse. Tarinat tavoittavat leikkien hauskuuden ja jännityksen ainutlaatuisella tavalla.

Kirjan tiedot

Ilmestymisaika 8/2022

ISBN 9789523451889
Sidottu
Noin 330 sivua
KL 79.84
Kansi: Jussi Jääskeläinen

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Mitä tekevät krokotiilisankarit? Kuinka kuumaa on lumipallosaunassa? Mitä tapahtuu, kun leikitään käsijalkahoosiannaa? Kun äiti kieltää koneella pelaamisen, lapset lähtevät ulos ja polkevat lumeen kodin, joka varustetaan lumilohkareläppärein.

Paras leikkini pohjautuu satoihin erilaisia leikkejä kuvaaviin kertomuksiin, joita ovat kirjoittaneet leikkijät itse. Tarinat tavoittavat leikkien hauskuuden ja jännityksen ainutlaatuisella tavalla. Lapsuuden paras leikki on voinut olla tuttu kisailu kavereiden kanssa tai jotain aivan itse keksittyä ja ainutlaatuista.

Teos laajentaa ja syventää käsitystä leikistä elämää kantavana voimana. Se avaa myös näkökulmia leikkien muutokseen ja pysyvyyteen. Tämä kysymys on ajankohtainen, kun lasten ajankäyttö on muuttumassa muun muassa digitalisaation ja lasten luontosuhteen haurastumisen vuoksi. Lapsille merkitykselliset leikit auttavat näkemään, mitä ehkä olemme menettämässä, mitä on tullut tilalle ja mistä on hyvä pitää kiinni. Teos virittää myös lukijansa muistelemaan omia parhaita leikkejään.

sydan-vihrea

Kirjoittajat / toimittajat

Tutustu kirjan tekijöihin ja heidän teoksiinsa.

Marjatta Kalliala 

Marjatta Kalliala, FT, on Helsingin yliopiston dosentti, joka on laajasti ja syvästi kiinnostunut leikistä tutkijana ja leikkijänä.
sydan-vihrea

Tilaa uutiskirje

Etukoodilla -15% normaalihinnoista ja ilmainen toimitus seuraavalle tilaukselle!

Vieritä ylös