Leeni Herrala, HM, on tamperelainen queer-feministi ja eläinoikeuksien puolustaja. Hän työskentelee nykyään julkishallinnon asiantuntijatehtävissä.
Vilja Jaaksi, YTM, on sukupuolentutkimuksen väitöskirjatutkija Turun yliopistossa. Hänen tutkimuksensa tarkastelee tapoja, joilla trans-/muunsukupuoliset ihmiset hyödyntävät sosiaalisen median alustoja identiteettityössä ja yhteisöjen rakentamisessa.
John Kaye, FM, on Venäjän ja Euraasian tutkimuksen väitöskirjatutkija Helsingin yliopiston Aleksanteri-instituutissa. Hänen tutkimuksensa keskittyy Venäjän sodanaikaiseen moraalipolitiikkaan sekä sukupuolen ja seksuaalisuuden merkitykseen populaarissa geopolitiikassa.
Sonja Lampinen, YTM, on sosiologian väitöskirjatutkija Tampereen yliopistossa. Väitöskirjassaan hän tutkii ydinjätteen hallinnan tilallisajallisia ja sosiomateriaalisia muodostelmia. Hän on kiinnostunut rajoista ja repeämistä, tiedontuotannon käytännöistä, sosioteknisistä järjestelmistä sekä moniaineksisista toimijuuksista. Sivuaineenaan hän on opiskellut sukupuolentutkimusta.
Pauliina Lukinmaa, FT, on kulttuurin- ja sukupuolentutkimuksen tutkijatohtori Itä-Suomen yliopistossa. Hän tutkii venäjänkielistä LHBTIQ+-aktivismia ylirajaisuuteen, liikkuvuuteen ja solidaarisuuteen liittyvien kysymysten kautta.
Jesse Matilainen, taiteilijanimeltään Nallem, on Helsingissä asuva sarjakuvataiteilija ja antropologian maisteri. Hän on sarjakuvissaan tutkinut useita eri genrejä, muotoja ja tyylilajeja. Hänen töitään on julkaistu albumeina, sarjakuva-antologioissa ja taidenäyttelyissä.
Aikku Meura on intersukupuolisuusaktivisti ja museoammattilainen. Tämän kirjan ilmestyessä hän on aikeissa siirtää esseessään käsittelemänsä someaktivismin pois Instagramista eettisistä syistä.
Nina Mutik on ammattitaitelija, joka internet-sarjakuvissaan keskittyy polyamoria- ja queer-aktivismiin huumorin kautta. Sarjakuvien lisäksi Nina tekee osallistavaa taidetta, kuvataidetta ja sanataidetta. Tuotannossaan Nina keskittyy usein vähemmistökokemuksiin, kansantaruihin ja luontoon.
Aleksi Paavilainen pyrkii toimimaan kestävämmän ja oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Hän on sukupuolentutkimuksen väitöskirjatutkija Helsingin yliopistossa.
Aarni Pieski on saamelainen kirjoittaja, dramaturgi ja kuraattori. Hän on kiinnostunut kadotetuista, piilotetuista ja säilyneistä historioista sekä tuonpuoleisuudesta. Tällä hetkellä hän haaveilee vapaasta Palestiinasta.
Matti Pihlajamaa, YTM, FM, on ihmisoikeusjärjestöissä toiminut asiantuntija ja Eurooppa-tutkimuksen väitöskirjatutkija Helsingin yliopistossa. Hän työskentelee sateenkaari-ihmisten yhdenvertaisuuden ja suostumuskulttuurin puolesta vaikuttamistyön, kasvatuksen ja tutkimuksen näkökulmista käsin.
Sakari on tällä hetkellä hiljaiseloa viettävä aktivisti, joka ollut mukana helsinkiläisessä antiautoritaarisessa sekä queer- ja transliikehdinnässä 2010-luvun alkupuoliskolta lähtien.
Anukatariina Saloheimo, FM, on ammattikorkeakoulun lehtori emerita, yhdenvertaisuuskouluttaja, somevaikuttaja ja järjestöaktiivi. Hän on tehnyt raportteja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ihmisten kohtaamasta syrjinnästä ja kirjoittanut historiikkeja sateenkaarijärjestöjen toiminnasta.
Marianne Savallampi on kuraattori, taidehistorioitsija ja tuottaja, jonka työssä ja aktivismissa korostuvat queerfeminismi ja transoikeudet.
Ari Saukkonen on teologian maisteri ja työnohjaaja. Hän on toiminut monipuolisesti aktivistina 1980-luvulla Setassa ja erityisesti Setan kristillisessä ryhmässä Malkuksessa. Vuosina 1990–1995 hän työskenteli Setan ja Helsingin seudun Setan sosiaalisihteerinä.
Antu Sorainen on vastuullinen tutkija ja sukupuolentutkimuksen dosentti Helsingin yliopistossa. Hänen tutkimusaiheensa keskittyvät oikeuden, sukupuolen ja seksuaalisuuden suhteisiin ja niiden muutoksiin juurtuneisiin tapoihin ja asenteisiin erityisesti Suomessa.
Luca Karhu Tainio, YTM, on väitöskirjatutkija Helsingin yliopistossa, sukupuolen, kulttuurin ja yhteiskunnan tutkimuksen tohtoriohjelmassa. Hänen tutkimuksensa keskittyy transmaskuliinisuuden ja ruumiillisuuden kysymyksiin.
Miiko Toiviainen valmistui näyttelijäksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2018. Hän on esiintynyt useissa teattereissa ja TV-sarjoissa, lukenut äänikirjoja ja ääninäytellyt lukuisissa animaatioissa. Hän puhuu mielellään transilon ja autenttisempien transtarinoiden puolesta.
Satu Venäläinen, VTT, on sosiaalipsykologian dosentti ja yliopistonlehtori Helsingin yliopistossa, joka tällä hetkellä työskentelee Helsingin tutkijakollegiumissa. Hänen tutkimusteemojaan ovat muun muassa väkivallan ja sukupuolen yhteismuotoutuminen sekä erilaisten väkivallan muotojen vastustaminen.
Vuokko Viljanen on Pinkkimustan Helsingin pitkäaikainen jäsen ja on toiminut 16 vuotta ruohonjuuritason yhteiskunnallisissa liikkeissä. Hän on sukupuolentutkimuksen väitöskirjatutkija Helsingin yliopistossa ja tekee tutkimusta queer-yhteisöllisyyden teemoista Judith Butlerin teksteissä.
Valo Vähäpassi, FM, tekee Turun yliopistossa mediatutkimuksen alan väitöskirjaa, joka käsittelee transruumiiden ja väkivallan artikulaatioita. Hän on tutkinut sekä transliikkeiden että antigender-liikkeen retoriikan ja affektien kiertoa internetissä. Hän on julkaissut myös transtutkimuksen ja vammaistutkimuksen yhteyksistä.
Syksy Waldén, YTK, opiskelee sukupuolentutkimuksen maisteriohjelmassa Tampereen yliopistossa. Hänen pro gradu -tutkielmansa käsittelee etunimen muuttamisen affektiivisuutta transopiskelijoiden arjessa sekä sitä, millaisin käytännöin ja teoin uutta nimeä tehdään omaksi cisnormatiivisten rakenteiden läpäisemässä ympäristössä. Hän on työskennellyt myös sateenkaari-ihmisten asunnottomuuden ja asumisen haasteiden parissa.
Helinä Ääri, FT, elää kukkojen ja kanojen seurassa, ihmettelee lajienvälisiä suhteita queeristä kulmasta ja etsii tapoja vähentää lintuihin kohdistettua väkivaltaa. Hän on myös kirjallisuudentutkija Turun yliopistossa.